Samarbeten

Hej! Mitt namn är Bengt Jacobsson och jag är här i egenskap av intresserad fotograf. Intresserad av vad? Naturen, Människan, Kunskapen, vår Existens och allt innanför och utanför de ramarna. I mina bilder vill jag att du mer ska känna, än se, bilden. Jag plåtar gärna solnedgångar och kattungar i färg också men det är inte där min passion ligger. Det är mina svartvita bilder med de djupa skuggorna där du är tvungen att känna bilden, om du ska kunna se den. Det är de av mina egna bilder som jag själv återkommer till och tittar på. Anledningen (tror jag) är att de inte är begränsade till en bild av en söt katt utan gränsen för bildens innehåll sätter du själv i dina egna projektioner. Vad du ser kan därför komma att variera mellan tillfällena du ser den. Japp, jag kan va rätt flummig men jag tycker livet blir rikare så. 😊 Jag är rätt kass på att lägga upp bilder på min hemsida https://www.fotofreud.com/ och mitt instagram https://www.instagram.com/bengt_jacobsson/ så enklast sättet att hålla sig uppdaterad, om man vill det, är nog via min Facebook https://www.facebook.com/fotofreud/. Jag har firma, betalar min moms och tar uppdrag men gör inte längre bröllop. bengt@auxiliator.se 0709-248711

Nordic bushcraft 

anordnar kurser i Bushcraft, överlevnad och vildmarkskuskaper som ofta fallit i glömska.

Om Nordic Bushcraft
För 100 år sedan levde 80 % av Sveriges folk på landsbygden. Idag lever 80 % i städerna, detta har gjort att folk har tappat kontakten med naturen och den kunskap som en gång fanns. Nordic Bushcraft vill få folk att knyta tillbaka den kontakt med naturen som vi har tappat. Vi vill även att du ska få en chans att lära dig de gamla teknikerna som gjort att människan klarat sig innan dagens bekvämligheter som stormarknader, vatten genom kranen, ljus och värme genom 2 hål i väggen. Vi vill visa er hur man med enkla medel och kunskap kan leva bekvämt och tryggt i vår natur precis som våra förfäder har gjort.

nordicbushcraft.com

Craft by Karlsson

Craft By Karlsson erbjuder kurser, träffar och hantverk. Mycket kretsar kring det enkla livet och att vara ute i naturen. Utbildningar för privatperson och organisationer.

craftbykarlsson.se

Sponsorer

Bushcraft Sverige kan verka för att bevara och sprida kunskapen om Bushcraft tack vare medlemsavgifter och sponsorer. På denna sida finner du våra sponsorer.

Vi har för tillfället inga sponsorer, vill du bli vår sponsor?

Vill du också sponsra oss? Kontakta oss via detta kontaktformulär så berättar vi mer om hur det fungerar